activiteiten

Het terrein en de omgeving rondom onze locatie bieden volop mogelijkheden voor diverse activiteiten. Natuurlijk denken wij ook hierin graag mee om de bijeenkomst compleet te maken!

 

Wij hebben een aantal mogelijkheden en suggesties op een rijtje gezet.

Maar dit rijtje is natuurlijk niet compleet, er zijn nog legio andere invullingen mogelijk! Neem daarvoor even contact met ons op.

wandelen in natuurgebied Willeskop

 

Achter ons terrein bevindt zich natuurgebied Willeskop waar het werkelijk prachtig wandelen is.

Vanaf onze locatie tot de uitkijktoren welke in het gebied staat en terug is een wandeling van een klein uur, een mooi tussendoortje tijdens weidag of brainstormsessie.

 

Natuurgebied Willeskop is een Nederlands natuurontwikkelingsgebied dat in de Lopikerwaard ter hoogte van de Bloklandse Dijk ligt. Vroeger was het gebied grotendeels ingepolderd, maar sinds 2002 wordt de polder ontwikkeld tot natuur. Willeskop is een moerasgebied en wordt in de volksmond ook wel 'Vogeltjesland' genoemd. 

wandelen in naatuurgebied Willeskop

eendenrally door het Groene Hart 

Het Groene Hart biedt een prachtig Hollands landschap met landerijen en natuur. De route voert langs sfeervolle plaatsen als Oudewater, Montfoort en Haarzuilens. Er zijn verschillende routes en invullingen mogelijk.


Tijdsduur: vanaf 2 uur Aantal personen: 4 - 50 personen. Prijs op aanvraag    

Ducktrail eendenrally
hondenspiegelen

workshop hondenspiegelen 

Hondenspiegelen is een bijzondere activiteit waarbij u de kans krijgt om, via het gedrag dat u oproept bij een hond, een heldere kijk te krijgen op uw eigen gedrag. Wilt u op een buitengewoon originele manier inzicht krijgen in uw persoonlijke effectiviteit? Of wilt u uw relaties een buitengewoon bijzondere belevenis aanbieden? Of wilt u een heerlijk ontspannen uitje met uw collega’s in de buitenlucht? Kijk dan eens onder goede en vooral professionele begeleiding in de Hondenspiegel!   


Tijdsduur: 1,5 uur Aantal personen: 5 - 25 personen. Prijs op aanvraag    

workshop schapendrijven 

Teambuilding is een manier om als team effectiever te leren functioneren, maar ook een manier om met meer plezier met elkaar samen te werken. Wilt u op een buitengewoon originele manier als groep inzicht krijgen in uw communicatieve vaardigheden, stijl van leidinggeven/ontvangen en manier van samenwerken? Of wilt u uw relaties een buitengewoon bijzondere belevenis aanbieden? Of wilt u een heerlijk ontspannen uitje met uw collega’s in de buitenlucht? Ga dan onder goede en vooral professionele begeleiding schapen drijven!   

 

Tijdsduur: 1,5 – 2 uur  Aantal personen: in overleg. Prijs op aanvraag

schapendrijven
segwaytour

segwaytour door de polder

Voorafgaand aan de activiteit krijgt elke deelnemer een veiligheids- en rij instructie, waarna je onder begeleiding van een ervaren gids de Segway zelf kan ervaren. Een rijervaring met de Segway, staat garant voor een onvergetelijke ervaring waarbij plezier is gegarandeerd! Er wordt hiervoor in overleg en afhankelijk van de beschibare tijd een route uitgezet.

De prijs is op aanvraag en is afhankelijk van de tijdsduur en het aantal deelnemers.