Koken op Barbecue

BBQ

Wij hebben op onze buitenplek een mooi ruim terras waar we een heerlijke bbq kunnen verzorgen!

Je kan daarvoor bij ons terecht tot zo'n 60 personen, ook met de geldende 1,5 meter richtlijn.

Terwijl de gasten binnendruppelen bereiden wij heerlijk eten voor jullie op de bbq. Jullie kunnen vast genieten van een drankje en ondertussen gaat het steeds beter ruiken.

Of het nou na een vergadering, tijdens een personeelsuitje of ter ere van je verjaardag of andere bijzondere gelegenheid is; we zorgen ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt!

Je kunt genieten van bijvoorbeeld onze heerlijke huisgemaakte kipsaté van kipdijfilet met Surinaamse satésaus, een lekker stukje vis gemarineerd in knoflook-limoenolie,een goed gebakken biefstukspiesje en lekkere gegrilde groenten. Een greep uit ons aanbod aan bbq gerechten.

Natuurlijk staat er naast alle lekkernijen van de bbq een buffet klaar met verschillende verse huisgemaakte salades, diverse broodsoorten en sausjes en smeersels.

Na de bbq kunnen we verschillende toetjes op het buffet zetten, maar je kan er ook voor kiezen om een lekker schepijsje bij onze buitenbar te halen.

We maken graag een voorstel op basis van wat jij lekker vindt, dus neem daarover even contact met ons op per mail of bel even!

lekkere hamburgers
garnalen met chili saus
vers & verschillend brood
kipdij sateetjes
gezellig terras
gegrilde groenten
allerlei salades
gezellig terras
heerlijk buiten koken
algemene voorwaarden buitenplek Más Mik