buitenplek Más Mik Benschop

Sinds begin 2014 werken wij samen met Abrona op een prachtplek bij zorgboerderij de Haan. Een perfecte plek om gezelschappen te ontvangen voor een vergadering, brainstormsessie of 'weidag'; en daarnaast dé plek voor het houden van een feest.

Een persoonlijke benadering, gastvrijheid en informele sfeer staan bij ons hoog in het vaandel!

 

Boerderij de Haan

Op zorgboerderij De Haan wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking. Met het aanbieden van de mogelijkheid tot vergaderen en het organiseren van feesten wordt de integratie tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking bevorderd. Door het houden van zakelijke of feestelijke bijeenkomsten op buitenplek Más Mik, krijgt elk bijeenzijn een bijzonder tintje en wordt maatschappelijke betrokkenheid een feit.

 

Samenwerking Más Mik en Abrona

Voor die cliënten die dat willen is er 'agrarische dagbesteding'. Deze cliënten zorgen er met begeleiders van Abrona onder andere voor dat het erf van de boerderij er mooi bij ligt en goed wordt onderhouden, zij voeren alle beesten welke op de boerderij rondscharrelen, zagen en kloven hout en oogsten de appels en peren uit de boomgaard. 

 

Daarnaast kunnen de cliënten hun dagbesteding ook uitvoeren binnen ons bedrijf. Zo assisteren zij ons onder andere in de keuken, schoonmaak en het klaarzetten van vergaderingen en feesten. 

 

Voor ons is het als ondernemers een zeer bijzondere ervaring en heel mooi om samen met deze mensen te werken!

algemene voorwaarden buitenplek Más Mik