break out verwondering

Pop-up teamescape 10-24 personen, 1 tot 2 uur

Leef je in…

Je zit samen met je team opgesloten in een kamer… om je heen zie je puzzels, cijfers, letters, spelletjes, raadsels… en 5 kisten. Je moet je kennis delen. In je eentje lukt het niet, combineer kwaliteiten. Maak gebruik van de attributen, zoek naar aanwijzingen en voer opdrachten uit om de code te kraken en de finale kist te openen. Niets is wat het lijkt, neem alles  in de kamer goed in je op,… is dit een hint? Of juist een ‘rookgordijn’. En wat beteken die cijfers er achterop?

Inhoud:

Zeer gevarieerde denk en kleine doe opdrachten. Door de opdrachten te combineren en  verbanden te leggen, kom je achter de laatste code van de laatste kist die jullie uit de ruimte bevrijdt.

 

De inhoud van deze game is zo compact dat deze binnen 30 min is opgebouwd, en meerdere keren achter elkaar gespeeld kan worden. Daarnaast is het mogelijk om meerdere escaperooms tegelijk in verschillende ruimten te spelen.

Team escape - the paradox vanaf 10 personen, 1.5 tot 2.5 uur

Leef je in…

Je zit samen met je team opgesloten in een gebouw… om je heen zie je kwasten, verf, puzzels, cijfers, letters, spelletjes, raadsels… en 10 kisten. Je moet je kennis delen. In je eentje lukt het niet, combineer kwaliteiten. Maak gebruik van de attributen, zoek naar aanwijzingen en voer opdrachten uit om de code te kraken en de kist te openen.  Niets is wat het lijkt, neem alles in het gebouw goed in je op,… is die fotolijst een hint? Of juist een ‘rookgordijn’. En wat betekenen die cijfers er achterop?

 

Inhoud:

Basis inhoud bestaat onder andere uit:

-   Gevisualiseerde raadsels  - Doe opdrachten

-   Communicatie opdracht  - Darten

-   Plankenkoorts  - Office Tafeltennis / sjoelen

-   Schilderen  - Brug der creativiteit

-   Tangram  - Jongleren

En meer… in een team escape tot 30 personen zitten ca 35 onderdelen.

Tuin der paradoxen vanaf 10 personen, 2.5 tot 3 uur

De Tuin:

In de tuin staan 10 Indonesische hardhouten kisten. De uitdaging is volbracht als alle kisten zijn geopend. Om  de ‘sleutel’ te bemachtigen doet de hele groep opdrachten. Creatief, sportief, cognitief, zelfs culinair en spiritueel. Werkt het team zodanig samen dat ze de uitdaging volbrengen en de tuinman de kisten voor ze opent? Teamwork en ‘out of the box denken’ zijn noodzaak!

Wat is er zoal te doen in De Tuin?

-   Gevisualiseerde raadsels/  Bouwopdrachten / Pannenkoeken bakken / Stepopdracht / Wereldbal / Boogschieten /Schilderen / Brug der creativiteit / Jongleren / Tangram  / Plankenkoorts -En meer… in een tuin tot 30 personen zitten ca 25 opdrachten.

De prijs is op aanvraag, en hangt af van de grootte van de groep en soort & lengte van de activiteit.

De activiteiten worden begeleid door Break Out Verwondering, een zeer creatief evenementenbureau.

Als je interesse hebt in in een van deze activiteiten neem dan even contact met ons op!