feest - nu even niet, maar hopelijk snel weer!

Natuurlijk is het mogelijk om je verjaardag, afscheidsfeest, personeelsfeest, familie bijeenkomst, jubileum en alle andere feestjes bij ons te vieren.

Er zijn legio mogelijkheden, het kan binnen en/of buiten op het terras of in de boomgaard, we kunnen een buffet, bbq, walking dinner of diner met meerdere gangen voor je verzorgen.

Binnen kan je normaal gesproken met ongeveer tot 60 personen terecht, afhankelijk van de opstelling.

In de Corona tijd biedt onze binnenruimte maximaal plek aan 30 personen, dit gezien de RIVM richtlijnen die we hierin moeten volgen.

Daarnaast hebben we twee prachtige olijfgroene pagode tenten van 5 bij 5 meter die samen een feestelijke en solide tent van 10 bij 5 meter vormen, en waar we heaters kunnen plaatsen. Je kunt zodoende normaal gesproken terecht bij ons voor een feest tot circa 130 personen.

Tijdens de Corona tijden bieden onze tenten zolang wij ons aan de anderhalve meter maatregel dienen te houden, en bovendien iedereen zitplek moeten bieden, plek per tent aan tot ca.18 personen. 

Zodoende geldt er in de Corona tijd een aantal gasten van 66 in de binnenruimte en tenten.

Tenslotte biedt ons ruime, gezellige terras veel plek. Inclusief de overkapping op het terras kunnen wij in Corona tijden feesten geven tot 70 personen; daar hebben we dan ook ruim voldoende plek voor, we willen garanderen dat een ieder zich veilig en op zijn gemak voelt; en dat is in deze setting zeker mogelijk.

Ons terrein is echter dusdanig groot dat wij buiten na overleg nog extra tent(en) kunnen plaatsen. Neem dus gerust contact op voor de mogelijkheden en kom langs op afspraak om de locatie te bekijken om een goede indruk van de mogelijkheden te krijgen.

Ook denken we natuurlijk met je mee over de verdere invulling zoals muziek of ander entertainment.

 

Wij maken met plezier een voorstel op maat voor je; zodat de dag of avond echt naar jouw idee wordt ingevuld en jij en je gasten een super tijd hebben bij ons!

 

We denken graag vrijblijvend mee, stuur ons een mailtje of bel even.

algemene voorwaarden buitenplek Más Mik