overnachten

Hotel Restaurant Abrona in Oudewater

Wij hebben weliswaar geen overnachtingsmogelijkheden bij ons op het terrein, maar wel een bijzondere en goede samenwerking met het hotel van Abrona in Oudewater. Het hotel is sinds april 2018 nieuw geopend na een grondige verbouwing. De kamers en het restaurant zijn erg mooi geworden en we brengen dan ook graag onze gasten hier onder. Het ligt in het hart van Oudewater op 10 minuten rijden van onze locatie en beschikt over 24 prachtig ingerichte kamers.

De speciale kamerprijzen welke wij kunnen aanbieden zijn € 62,75 per persoon voor een eenpersoonskamer; ontbijten kan je er voor €11 per persoon. De toeristenbelasting bedraagt €1,- per persoon.

Op aanvraag verzorgen wij een shuttle service naar het hotel.

 

Dit hotel bestaat al sinds 1999 en staat bekend als zeer bijzonder. De medewerkers hebben een verstandelijke beperking of hebben om andere redenen een afstand tot de maatschappij. De bedrijfsvoering is in handen van professionele vakmensen die de enthousiaste medewerkers begeleiden. Voor de gast betekent dat een prettig verblijf met goed eten, drinken, oprechte gastvrijheid en bovenal een huiselijke sfeer. 

Vraag ons graag naar de mogelijkheden!