ons terras & restaurant

ons menu

Voor het eerst sinds wij in Benschop gevestigd zijn, is ons terras en ook restaurant binnen open voor iedereen!

Dus niet zoals voorheen alleen voor groepen die bij ons een feest of etentje geven, maar voor iedereen die het leuk vindt bij ons een stop te maken voor een drankje, stukje taart of lunch. Lekker voor of na het wandelen of fietsen; een super plek om te genieten.

Op weekenddagen zijn we bovendien open om in de avond lekker wat te eten, we grillen dan heerlijk verse en goeie (vega) burgers voor je op de bbq. 

We zijn van juni tot en met augustus iedere week geopend van woensdag tot en met zondag.

Op deze dagen kan je vanaf 11.00 uur terecht op ons schitterende & ruime terras, of bij beschikbaarheid binnen als het minder mooi weer is. Woensdag en donderdag zijn wij open tot 17.00 uur en op vrijdag, zaterdag en zondag tot 20.00 uur.

Uiteraard zijn alle tafels, binnen en buiten, 'Corona proof' opgesteld, om veilig te kunnen genieten. We hebben alle meubilair zeer ruim neergezet, en de 'spelregels' staan duidelijk weergegeven. We vinden het belangrijk dat al onze gasten deze regels respecteren, omdat we graag alle bezoekers met een goed gevoel bij ons willen laten vertoeven.  

Reserveren is voor het terras niet nodig, maar kan wel. Wil je binnen zitten dan moet je wel reserveren. Neem daarvoor graag even contact met ons op; of reserveer je tafel bij aankomst, na het beantwoorden van enkele noodzakelijke RIVM vragen.

We kunnen niet wachten om je te mogen begroeten. We gaan er alles aan doen om je bezoek gezellig en onbezorgd te laten verlopen!

algemene voorwaarden buitenplek Más Mik