trouwen

Dé locatie & omgeving bij uitstek voor een huwelijk!

Wij zijn een trouwlocatie in de gemeente Lopik; heerlijk rustig en landelijk gelegen met een intieme en bijzondere sfeer.

 

We beschikken over een prachtige boomgaard waar de ceremonie plaats kan vinden, maar ook onze ruimte 'Polderzicht' met vrij uitzicht over de achterliggende weilanden is een bijzondere ruimte om te trouwen!  

 

Binnen kan je normaal gesproken met tot ongeveer tot 60 personen terecht, afhankelijk van de opstelling.

In de Corona tijd biedt onze binnenruimte maximaal plek aan 30 personen, dit gezien de RIVM richtlijnen die we hierin moeten volgen.

Daarnaast hebben we twee prachtige olijfgroene pagode tenten van 5 bij 5 meter die samen een feestelijke en solide tent van 10 bij 5 meter vormen, en waar we heaters kunnen plaatsen. Je kunt zodoende normaal gesproken terecht bij ons voor een feest tot circa 130 personen.

Tijdens de Corona tijden kunnen wij plek bieden aan 50 gasten op het ruime en gezellige terras.

Bij mooi weer kan de ceremonie uiteraard plaatsvinden in de boomgaard en ook kan daar (een gedeelte van) de borrel plaatsvinden. Dit alles in overleg met jullie en naar aanleiding van jullie wensen hierin! 

 

Alle ruimtes, zowel binnen als buiten, staan exclusief ter beschikking voor jullie gezelschap.

 

Voor wat betreft de invulling van deze bijzondere en mooie dag in jullie leven kan je bij ons alle kanten op en wij denken graag met jullie mee in de perfecte invulling van jullie trouwdag!

Van het verloop van de dag; tot eten, drinken en entertainment, er is van alles mogelijk. 

 

We maken een voorstel op maat nadat wij weten wat jullie specifieke wensen zijn, daarvoor maken we natuurlijk graag een afspraak bij ons op de locatie zodat jullie een goed beeld kunnen krijgen van de mogelijkheden.

 

Dus neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.

Heel leuk als wij uiteindelijk bij kunnen dragen om jullie dag tot een onvergetelijke, liefdevolle dag te maken!

Klik op een foto om alle foto's groter te bekijken.