algemene voorwaarden buitenplek Más Mik

vergaderen

Dé plek bij uitstek voor teambuilding- en ‘weidagen’.

 

De bijeenkomsten vinden plaats in onze ruimte "Polderzicht' of in onze kleinere ruimte de voormalige 'Hooiberg'.

Wij zijn zeer flexibel in de manier waarin de ruimte opgesteld wordt, we begrijpen heel goed dat geen enkele groep hetzelfde is en iedere sessie om een andere setting vraagt.

Uiteraard hebben we wifi, zitten de stoelen lekker, zijn er een groot scherm & beamer, flip-overs en geluidsinstallatie.

 

Tussendoor of na afloop is er ruimte voor ontspanning: zoals een heerlijke wandeling in de achterliggende landerijen in het schitterende natuurgebied Willeskop. 

Wij hebben nog meer ideeën voor vergaderbreaks op een rijtje gezet. Dit rijtje is zeker niet compleet, er is in overleg nog veel meer mogelijk!

 

We maken graag een passend voorstel op maat. Wij vinden een persoonlijke benadering daarbij van groot belang en luisteren naar de wensen van onze gasten.

We stellen samen een goede invulling van de dag op waarin de meest uiteenlopende activiteiten en catering aan bod kunnen komen. Uiteraard kan de dag met een borrel en diner worden afgesloten, ook hierin is eigenlijk alles mogelijk van een menu met meerdere gangen tot een buffet of bbq bijvoorbeeld. 

Klik hier voor het prijsoverzicht voor wat betreft de koffie- en thee arrangementen, lunch- en borrelmogelijkheden en voor de prijzen van de ruimtes en audiovisuele middelen. Neem contact op voor een offerte, deze maken we graag voor je!

vergaderen in alle rust en vrijheid