vergaderen 'Corona proof'

Dé plek bij uitstek voor teambuilding- en ‘weidagen’.

Zéker ook in Corona tijd!

We nemen de maatregelen serieus en leven ze goed na, we vinden het van belang dat iedereen zich bij ons op zijn gemak en veilig voelt.

Onze ruimte wordt exclusief per groep, per dagdeel verhuurd, zodoende hebben de deelnemers alle vrijheid en ruimte. Als het weer meezit kan er heerlijk buiten op het terras of onder één van de overkappingen in de frisse lucht worden geluncht.

 

De bijeenkomsten vinden plaats in onze ruimte 'Polderzicht'.

We hebben een aantal 'Corona proof' opstellingen visueel op een rijtje gezet. Natuurlijk zijn andere opstellingen ook mogelijk, alles in overleg en binnen de nu geldende richtlijnen.

We kunnen de volgende aantallen personen kwijt:

  • 14 personen aan tafels op 1,5 meter (plus 2 extra aan de 'zijlijn')

  • 20 personen in een grote kring zonder tafels op 1,5 meter

  • 28 personen in theater opstelling op 1,5 meter

 

Uiteraard hebben we wifi, zitten de stoelen lekker, zijn er een groot scherm & beamer, flip-overs en geluidsinstallatie.

 

Tussendoor of na afloop is er ruimte voor ontspanning: zoals een heerlijke wandeling in de achterliggende landerijen in het schitterende natuurgebied Willeskop. 

Wij hebben nog meer ideeën voor vergaderbreaks op een rijtje gezet. Dit rijtje is zeker niet compleet, er is in overleg nog veel meer mogelijk!

 

We maken graag een passend voorstel op maat. Wij vinden een persoonlijke benadering daarbij van groot belang en luisteren naar de wensen van onze gasten.

We stellen samen een goede invulling van de dag op waarin de meest uiteenlopende activiteiten en catering aan bod kunnen komen. Uiteraard kan de dag met een borrel en diner worden afgesloten, ook hierin is eigenlijk alles mogelijk van een menu met meerdere gangen tot een buffet of bbq bijvoorbeeld. 

Klik hier voor het prijsoverzicht voor wat betreft osn koffie- en thee arrangement, lunch- en borrelmogelijkheden en voor de prijzen van de ruimtes en audiovisuele middelen. Neem contact op voor een offerte, deze maken we graag voor je!

NB: de overige foto's zijn van vóór de Corona tijd.

algemene voorwaarden buitenplek Más Mik