vergaderen 'Corona proof'

Dé plek bij uitstek voor teambuilding- en ‘weidagen’.

 

De bijeenkomsten vinden plaats in onze ruimte "Polderzicht'.

We hebben een aantal 'Corona proof' opstellingen visueel op een rijtje gezet. Natuurlijk zijn andere opstellingen ook mogelijk, alles in overleg en binnen de nu geldende richtlijnen.

 

Uiteraard hebben we wifi, zitten de stoelen lekker, zijn er een groot scherm & beamer, flip-overs en geluidsinstallatie.

 

Tussendoor of na afloop is er ruimte voor ontspanning: zoals een heerlijke wandeling in de achterliggende landerijen in het schitterende natuurgebied Willeskop. 

Wij hebben nog meer ideeën voor vergaderbreaks op een rijtje gezet. Dit rijtje is zeker niet compleet, er is in overleg nog veel meer mogelijk!

 

We maken graag een passend voorstel op maat. Wij vinden een persoonlijke benadering daarbij van groot belang en luisteren naar de wensen van onze gasten.

We stellen samen een goede invulling van de dag op waarin de meest uiteenlopende activiteiten en catering aan bod kunnen komen. Uiteraard kan de dag met een borrel en diner worden afgesloten, ook hierin is eigenlijk alles mogelijk van een menu met meerdere gangen tot een buffet of bbq bijvoorbeeld. 

Klik hier voor het prijsoverzicht voor wat betreft de koffie- en thee arrangementen, lunch- en borrelmogelijkheden en voor de prijzen van de ruimtes en audiovisuele middelen. Neem contact op voor een offerte, deze maken we graag voor je!

NB: de overige foto's zijn van vóór de Corona tijd.

algemene voorwaarden buitenplek Más Mik