workshop wijnproeven en wijngenieten

Workshop wijnproeven

 

Lijkt het je leuk om met je team mee te doen aan een leuke en afwisselende wijnworkshop?
Door het ruime aanbod wijnen in de gemiddelde supermarkt of slijterij loop je figuurlijk tegen een muur van wijnflessen aan. Er is een enorme keuze aan landen, regio’s en diverse druivenrassen. Waar moet je beginnen?

Tijdens deze workshop wijnproeven leer je hoe wijn in elkaar zit en hoe de smaak is opgebouwd, vanuit het type druif maar ook vanuit je persoonlijke ervaring en beleving.

 

Gedurende 2.5 uur word je geïnformeerd en krijg je 6 wijnen te proeven en wat hapjes om de wijn anders te ervaren. Na deze cursus weet je waarop je moet letten wanneer je een fles wijn gaat uitzoeken in de winkel, passend bij je eigen smaak of gelegenheid.

Workshop wijngenieten

Kan je ook echt genieten van een goed glas wijn en zou je het leuk vinden om meer te weten over gebieden van herkomst en hoe wijn gemaakt wordt? Dat leer je tijdens deze workshop.

2.5 uur word je geïnformeerd over deze onderwerpen en krijg je daarnaast 6 wijnen te proeven en hapjes geserveerd om de wijn te complementeren. Allemaal wijnen met een bijzondere herkomst of druivenras!

 

Onze wijnworkshops worden verzorgd door Proef en Plezier, ze brengen de vakkennis op een leuke manier aan je over!

De kosten zijn €22,50 per persoon voor de eerste workshop en €25 voor de tweede.

Als je interesse hebt in deze activiteit neem dan even contact met ons op!