top of page

zakelijke events

Wij helpen je met het plannen en organiseren van:

  • Een zakelijke bijeenkomst zoals vergadering, training, brainstorm of teambuilding. We dragen op basis van specifieke wensen een geschikte locatie aan en nemen de organisatie uit handen.

  • Wil je je klanten uitnodigen in het bedrijf of op een externe locatie? Voor de presentatie van een nieuw product, bedrijfsjubileum, klantendag, opening of voor een ander zakelijk samenzijn? Of misschien zelfs een weekend weg met alles erop en eraan in binnen- of buitenland? Natuurlijk kan je daarvoor bij ons terecht.

  • Het verzorgen van een unieke én spetterende invulling van een personeelsfeest welke het personeel nog lang bijblijft nemen we graag op ons.

  • Een bijzondere mijlpaal die je met het personeel wilt vieren? Wil je hen daarbij in het zonnetje zetten en gezamenlijk mooie herinneringen maken? Een personeelsuitje of -weekend, in binnen- of buitenland, kunnen wij  van A tot Z op touw zetten. 

Más Mik (2).png

Voor alle events geldt dat we het ófwel geheel kunnen ontzorgen met ‘van A tot Z organisatie’; of dat we bij een bepaald gedeelte ondersteunen. De keuze is aan jullie.

Daarvoor maken we graag persoonlijk kennis en inventariseren in dit eerste gesprek alle wensen en het doel en idee van het te organiseren event.

Een wederzijdse klik vinden we belangrijk, wij denken dat dit mede van belang is voor het slagen van het evenement!

Na de eerste kennismaking kunnen wij een voorstel met mogelijkheden en prijsopgaaf samenstellen en deze presenteren we vervolgens om een en ander toe te lichten.

Daarna aan de slag met het event!

Gedurende het gehele proces houden we uiteraard nauw contact over de voortgang; goede en duidelijke communicatie is voor ons een belangrijke pijler.

Voor elk evenement; klein of groot, zetten we ons volledig in en zullen er alles aan doen zaken vlekkeloos en soepel te laten verlopen.

Met persoonlijke aandacht en een hoge mate van betrokkenheid maken we er met plezier een succes van!

shutterstock_1577107021.jpg
Feestdrankjes
bottom of page