top of page

BBQ

Onze buitenplek heeft een mooi ruim terras waar we een heerlijke bbq kunnen verzorgen! Je kan daarvoor bij ons terecht tot 100 personen.

Terwijl de gasten binnendruppelen bereiden wij heerlijk eten voor jullie op de bbq. Jullie kunnen vast genieten van een drankje en ondertussen gaat het steeds beter ruiken.

Of het nou na een vergadering, tijdens een personeelsuitje of ter ere van je verjaardag of andere bijzondere gelegenheid is; we zorgen ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt!

Je kunt genieten van bijvoorbeeld onze heerlijke kipsaté van kipdijfilet met Surinaamse satésaus, een lekker stukje vis gemarineerd in knoflook-limoenolie, een goed gebakken biefstukspiesje en lekkere gegrilde groenten; een greep uit ons aanbod aan bbq gerechten.

Naast alle lekkernijen van de bbq staat een buffet klaar met verschillende verse huisgemaakte salades, diverse broodsoorten en sausjes en smeersels.

Na de bbq kunnen we verschillende toetjes verzorgen, maar je kan er ook voor kiezen om een lekker schepijsje bij onze buitenbar te halen.

We maken graag een voorstel op basis van wat jij lekker vindt, dus neem daarover even contact met ons op.

PAUL_BBQ.jpg
20220820_180841.jpg
bottom of page