wie zijn wij?

Sietske Mik

Na het afronden van mijn Hogere Hotelschoolopleiding heb ik jarenlang werkervaring opgedaan in en buiten de horeca, in binnen- en buitenland.

Mijn liefde voor koken, entertainen en verzorgen is altijd blijven kriebelen en in 2012 heb ik eindelijk de knoop doorgehakt en ben begonnen met een eigen cateringbedrijf; zo is Más Mik geboren. Ik vind het leuk lekkere gerechten te bereiden en de mensen om mij heen te verrassen en laten genieten van de goede dingen van het leven.

Sinds begin 2014 zijn wij ons bedrijf verder gaan uitbouwen op het terrein van Boerderij de Haan in Benschop, op een schitterende locatie van Abrona midden in de polder. Ik vind het geweldig om samen met Paul en ons team iedere vergadering, borrel, feestje, huwelijk of etentje zo soepel en ongedwongen mogelijk te laten verlopen en dit doe ik met veel plezier!

 

Paul en ik vinden een persoonlijke benadering van onze gasten en het bezorgen van een waardevolle beleving erg belangrijk; we werken beiden met veel passie in ons bedrijf!

 

Paul Ruiter

Ik ben opgegroeid in het horecabedrijf van mijn ouders en heb toen veel werkervaring opgedaan. Ondanks het feit dat ik altijd met veel plezier in de horeca heb gewerkt in diverse functies zoals in de bediening en als assistent kok heb ik uiteindelijk toch voor een andere branche gekozen. Na enkele jaren gewerkt te hebben binnen de financiële dienstverlening heb ik als zelfstandig ondernemer een assurantiebedrijf opgebouwd. Omdat de horeca toch altijd een bijzondere plek heeft gehouden schreef ik naast het assurantieadvies ook verschillende ondernemersplannen voor horecabedrijven. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd tot de verkoop van het assurantiebedrijf en ben ik mij meer gaan richten op het coachen en begeleiden van ondernemers.

In 2012 ben ik vooral ondersteunend geweest in het opzetten van Más Mik, ik hield mij bezig met de administratie en als het nodig was werd ik ingezet voor alle mogelijke taken. Vanaf het moment dat wij met Abrona in gesprek waren om invulling te geven aan de bijzonder mooie locatie in Benschop is mijn rol binnen het bedrijf meer uitgebreid.

Vanaf dat moment zijn wij samen gaan ondernemen en voel ik mij als een vis in het water. Aan de ene kant kan ik mijn hart ophalen met de bedrijfsvoering en aan de andere kant genieten van alle mooie activiteiten die wij mogen faciliteren.

_99A1479lr.jpg