top of page

wie zijn wij?

Sietske Mik

Na het afronden van mijn Hogere Hotelschoolopleiding heb ik jarenlang werkervaring opgedaan in en buiten de horeca, in binnen- en buitenland.

Mijn liefde voor koken, entertainen en verzorgen is altijd blijven kriebelen en in 2012 heb ik eindelijk de knoop doorgehakt en ben begonnen met een eigen cateringbedrijf; zo is Más Mik geboren. 

Sinds begin 2014 zijn wij ons bedrijf verder gaan uitbouwen op het terrein van Boerderij de Haan in Benschop, op een schitterende locatie van Abrona middenin de polder. Ik vind het geweldig om samen met Paul en ons team iedere vergadering, borrel, feestje, huwelijk of etentje zo soepel en ongedwongen mogelijk te laten verlopen en dit doe ik met veel plezier!

 

Paul en ik vinden een persoonlijke benadering van onze gasten en het bezorgen van een waardevolle beleving erg belangrijk; we werken beiden met veel passie in ons bedrijf!

Sinds januari 2023 kan je mij ook inhuren als Event Planner. Ik kijk er met ontzettend veel enthousiasme naar uit om in deze rol events te mogen organiseren; zowel voor de zakelijke markt alsook particulieren. 

Organiseren en plannen is hetgeen ik het allerleukst vind om te doen én waarvan ik durf te zeggen dat ik er goed in ben.

Al met al heb ik dan ook enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging.

Het leven moet tenslotte gevierd worden!

linked in.jpg
Más Mik (2).png
_99A1689lr.jpg
_99A1689lr.jpg

Paul Ruiter

Ik ben opgegroeid in het horecabedrijf van mijn ouders en heb daar veel werkervaring opgedaan. Ondanks het feit dat ik altijd met veel plezier in de horeca heb gewerkt heb ik uiteindelijk toch voor een andere branche gekozen. Na enkele jaren gewerkt te hebben binnen de financiële dienstverlening heb ik als zelfstandig ondernemer een assurantiebedrijf opgebouwd.

Omdat de horeca toch altijd een bijzondere plek heeft gehouden schreef ik naast het assurantieadvies ook verschillende ondernemersplannen voor horecabedrijven. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd tot de verkoop van het assurantiebedrijf en ben ik mij meer gaan richten op het coachen en begeleiden van ondernemers.

In 2014 zijn wij samen gaan ondernemen en voel ik mij als een vis in het water. Aan de ene kant kan ik mijn hart ophalen met de bedrijfsvoering en aan de andere kant genieten van alle mooie activiteiten die wij mogen faciliteren.

Naast mijn rol bij Más Mik ben ik tevens werkzaam als ondernemerscoach. 

Maar ik noem mijzelf liever ‘supporter’.

Graag support ik ondernemers in het MKB op diverse vlakken. Loop je ergens tegenaan en wil je dat er eens iemand met je meekijkt, dan kan ik daar een rol in vervullen.

Neem een kijkje op mijn website van Ruiter Support!

Logo_RS_01 kopie_Tekengebied 1-01.png
bottom of page