top of page

vergaderbreaks

even wat anders tussen de brainstorm of teambuilding?

wandelen in natuurgebied Willeskop

Achter ons terrein bevindt zich natuurgebied Willeskop waar het werkelijk prachtig wandelen is.

Vanaf onze locatie tot de uitkijktoren welke in het gebied staat en terug is een wandeling van een klein uur, een mooi tussendoortje tijdens weidag of brainstormsessie.

Je kan dit uiteraard op eigen gelegenheid doen, maar ook  een wandeling met de Polderwachter is een echte aanrader, hij weet een hoop leuke weetjes over het gebied te vertellen. 

 

Natuurgebied Willeskop is een Nederlands natuurontwikkelingsgebied dat in de Lopikerwaard ter hoogte van de Bloklandse Dijk ligt. Vroeger was het gebied grotendeels ingepolderd, maar sinds 2002 wordt de polder ontwikkeld tot natuur. Willeskop is een moerasgebied en wordt in de volksmond ook wel 'Vogeltjesland' genoemd.enoemd. 

20190225_152622.jpg
workshop via Buitenbusiness

Wij hebben een goede samenwerking met buitenbusiness

Dit bedrijf verzorgt verschillende en zeer diverse vergaderbreaks bij ons op locatie. Informeer bij ons naar prijzen en beschikbaarheid dan plannen wij in overleg de gewenste activiteit in jullie programma.

Escape room op locatie of tuin der paradoxen
Pop-up teamescape 10-24 personen, 1 tot 2 uur

Leef je in…

Je zit samen met je team opgesloten in een kamer… om je heen zie je puzzels, cijfers, letters, spelletjes, raadsels… en 5 kisten. Je moet je kennis delen. In je eentje lukt het niet, combineer kwaliteiten. Maak gebruik van de attributen, zoek naar aanwijzingen en voer opdrachten uit om de code te kraken en de finale kist te openen. Niets is wat het lijkt, neem alles  in de kamer goed in je op,… is dit een hint? Of juist een ‘rookgordijn’. En wat beteken die cijfers er achterop?

​Inhoud:

Zeer gevarieerde denk en kleine doe opdrachten. Door de opdrachten te combineren en  verbanden te leggen, kom je achter de laatste code van de laatste kist die jullie uit de ruimte bevrijdt.

De inhoud van deze game is zo compact dat deze binnen 30 min is opgebouwd, en meerdere keren achter elkaar gespeeld kan worden. Daarnaast is het mogelijk om meerdere escaperooms tegelijk in verschillende ruimten te spelen.

Team escape - the paradox vanaf 10 personen, 1.5 tot 2.5 uur

Leef je in…

Je zit samen met je team opgesloten in een gebouw… om je heen zie je kwasten, verf, puzzels, cijfers, letters, spelletjes, raadsels… en 10 kisten. Je moet je kennis delen. In je eentje lukt het niet, combineer kwaliteiten. Maak gebruik van de attributen, zoek naar aanwijzingen en voer opdrachten uit om de code te kraken en de kist te openen.  Niets is wat het lijkt, neem alles in het gebouw goed in je op,… is die fotolijst een hint? Of juist een ‘rookgordijn’. En wat betekenen die cijfers er achterop?

Inhoud:

Basis inhoud bestaat onder andere uit:

-   Gevisualiseerde raadsels  - Doe opdrachten

-   Communicatie opdracht  - Darten

-   Plankenkoorts  - Office Tafeltennis / sjoelen

-   Schilderen  - Brug der creativiteit

-   Tangram  - Jongleren

En meer… in een team escape tot 30 personen zitten ca 35 onderdelen.

Tuin der paradoxen vanaf 10 personen, 2.5 tot 3 uur

De Tuin:

In de tuin staan 10 Indonesische hardhouten kisten. De uitdaging is volbracht als alle kisten zijn geopend. Om  de ‘sleutel’ te bemachtigen doet de hele groep opdrachten. Creatief, sportief, cognitief, zelfs culinair en spiritueel. Werkt het team zodanig samen dat ze de uitdaging volbrengen en de tuinman de kisten voor ze opent? Teamwork en ‘out of the box denken’ zijn noodzaak!

Wat is er zoal te doen in De Tuin?

-   Gevisualiseerde raadsels/  Bouwopdrachten / Pannenkoeken bakken / Stepopdracht / Wereldbal / Boogschieten /Schilderen / Brug der creativiteit / Jongleren / Tangram  / Plankenkoorts -En meer… in een tuin tot 30 personen zitten ca 25 opdrachten.

De prijs is op aanvraag, en hangt af van de grootte van de groep en soort & lengte van de activiteit.

De activiteiten worden begeleid door Break Out Verwondering, een zeer creatief evenementenbureau.

Als je interesse hebt in in een van deze activiteiten neem dan even contact met ons op! 

unnamed.jpg
bottom of page