top of page

vergaderen

DH180316162023.jpg

Dé plek bij uitstek voor teambuilding- en ‘weidagen’.

Onze ruimte wordt exclusief per groep, per dagdeel verhuurd, zodoende hebben de deelnemers alle vrijheid en ruimte. Als het weer meezit kan er heerlijk buiten op het terras of onder één van de overkappingen in de frisse lucht worden geluncht. Wij zijn niet geopend voor passanten, zodoende staat ook het gehele terras tot beschikking van de groep.

 

De bijeenkomsten vinden plaats in onze ruimte 'Polderzicht', daarnaast hebben wij een kleinere (breakout)-ruimte de Hooiberg.

Uiteraard hebben we goede wifi, zitten de stoelen lekker, zijn er een groot scherm & beamer, flip-over(s) en geluidsinstallatie.

 

Tussendoor of na afloop is er ruimte voor ontspanning: zoals een heerlijke wandeling in de achterliggende landerijen in het schitterende natuurgebied Willeskop. 

Wij hebben nog meer ideeën voor vergaderbreaks op een rijtje gezet. Dit rijtje is zeker niet compleet, er is in overleg nog meer mogelijk!

 

We maken graag een passend voorstel op maat. Wij vinden een persoonlijke benadering daarbij van groot belang en luisteren naar de wensen van onze gasten.

We stellen samen een goede invulling van de dag op waarin de meest uiteenlopende activiteiten en catering aan bod kunnen komen. Uiteraard kan de dag met een borrel en/of diner worden afgesloten, ook hierin is eigenlijk alles mogelijk; van een menu met meerdere gangen tot een buffet of bbq bijvoorbeeld. 

Klik hier voor het prijsoverzicht voor wat betreft ons koffie- en thee arrangement, lunch- en borrelmogelijkheden en voor de prijzen van de ruimtes en audiovisuele middelen. Neem contact op voor een offerte, deze maken we graag voor je!

Polderzicht

Polderzicht biedt een prachtig  en zeer uniek en  vrij uitzicht over de achterliggende weilanden.

 

De zaal beschikt over een grote vergadertafel in 'boardroomopstelling' welke standaard ruimte geeft aan tot 20 personen.

Uiteraard kan de opstelling aangepast worden aan specifieke wensen voor grotere vergaderingen of andere bijeenkomsten. Dan is het maximum aantal personen circa 45 in theateropstelling en circa 35 in restaurantopstelling.

Maar natuurlijk is het mogelijk bij workshops welke dit vereisen, alle tafels weg te halen en de stoelen in een kring te plaatsen.

Dit in overleg, in principe is alles mogelijk!

 

Er is een groot elektrisch bedienbaar scherm en beamer aanwezig, alsook flipovers. 

Bovendien is er gratis en snelle wifi verbinding; en een grote JBL box op bluetooth met microfoon.

 

Bijkomend voordeel voor gezelschappen welke bij ons vergaderen: de ruimte wordt exclusief per groep verhuurd. Dit biedt een grote mate aan vrijheid voor onze gasten.

Ook het zeer ruime terras dat zich vóór de vergaderruimte bevindt staat geheel tot beschikking van de groep. 

Bij mooi weer kan bijvoorbeeld buiten in alle rust worden geluncht.

20160909-MasMik-001.jpg
DH180316163758.jpg
DH180316161845.jpg
images (3).jfif
20180627_124101.webp

Hooiberg

De voormalige hooiberg is een sfeervolle ruimte waar je met kleinere groepen rustig bijeen kunt zijn. De ruimte is geschikt voor maximaal 8 personen als break out ruimte en voor de hele dag maximaal 6 personen.

 

Er is een vaste beamer en scherm alsook flipover beschikbaar. Daarnaast is er goede wifi, een toilet en een garderobe; en koffie- en thee faciliteiten.

bottom of page